Creatie & organisatie


“If you are not prepared to be wrong, you’ll never come up with anything original” (Ken Robinson).

 

Als projectmanager en conceptontwikkelaar ben ik gespecialiseerd in projecten en evenementen met een cultureel en/of maatschappelijk doel.

Meedenken

Ik help door creatief en strategisch mee te denken met organisaties. Bijvoorbeeld door creatieve sessies te leiden. Of sessies waarbij er structuur moet worden aangebracht in de chaos.
Zo helpt ik regelmatig bij het vinden van antwoorden op organisatievragen over kernwaarden, missie, visie, doelstellingen en doelgroepen. En vervolgens hoe je dat dat op een coherente manier vertaalt naar iets concreets als een campagne, evenement of een programma.
Zo krijgt een vaag plan of een globaal idee handen en voeten en raakt het verankerd in je organisatie. Hiervoor maak ik graag gebruik van het door mij ontwikkelde projectmodel.

Verbinden

Een doel deel je vaak met anderen. Om je doel te bereiken komen partners van pas. Partners die financieren, partners die mee-organiseren, co-creƫren, partners die je helpen om je doelgroep te bereiken..
Het kunnen fondsen zijn, bedrijven, maatschappelijke organisaties of overheidsinstellingen, dat maakt niet uit.
Ik kan je helpen met het bedenken van de partners die bij jouw project passen. En kan de verbinding leggen, zodat ze bijdragen aan je doel.

Organiseren

Als het plan op papier staat, de connecties zijn gelegd & het geld gevonden, is het tijd voor de realisatie van je plan. Ook daarbij speel ik graag een rol. Ik doe dit al sinds 1992.

 

OPDRACHTGEVERS

Nederlands Film Festival, International Film Festival Rotterdam, Holland Animation Film Festival, Amnesty International, NCDO, Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF, Stichting Cultuurpromotie Utrecht, Kunstenaars&CO, SeeS, Gemeente Amsterdam, Terschellings Oerol Festival, Theaterfestival De Parade, Culturele Zondagen, New [dutch] connections, Skanfonds, VARA, O.G. Heldringstichting, Augustus Film, International Documentary Filmfestival Amsterdam, Theater Instituut Nederland, Hotel des Finances, Vrede van Utrecht, Gemeente Apeldoorn, Het Wilde Westen, HKU, MBO Utrecht.